Concept

Komende zomer is Zanzibar de ‘place to be’ in Londerzeel en omstreken als netwerk- en ontmoetingsplaats in een zomers kader. De zomerbar is geopend van juni tot en met september van donderdag tot en met zondag (afhankelijk van de weersomstandigheden). Met een bezoekersaantal van 25.000 in de zomer van 2017 overtrof dit de stoutste verwachtingen.

Het is de bedoeling van Zanzibar om een instant vakantiegevoel te creëren in een luxueuze omgeving maar toch dichtbij. Die zomerse beleving, in combinatie met het aanbieden van kwaliteitsdranken, verzorgde gerechten en leuke beats, zorgt ervoor dat alle ingrediënten aanwezig zijn om een fantastische avond te beleven.

Enerzijds is Zanzibar gericht op networking met zijn afterwork-concepten en vip formule. Anderzijds bieden het zwembad en zomerse decor al vanaf de middag een aangename plek om te vertoeven voor zowel jong als oud. Naar de avond toe worden de feel good-namiddagen een leuke ontmoetingsplaats waar de bezoekers kunnen genieten van een verfrissend drankje, een lekker hapje en de ondergaande zon. Check zeker ook onze facebook pagina om steeds "up to date" te blijven.

Verder staat Zanzibar steeds open om evenementen te organiseren. Zo zijn er mogelijkheden tot bedrijfsfeesten, klantenevents, verjaardagsfeestjes, babyborrels, enzo... Meer info kan aangevraagd worden via info@popupzanzibar.be